Ineke Bresser Coaching Ineke Bresser Coaching

Intake


Het begint met de intake. De intake is een vrijblijvend gesprek, een eerste kennismaking. We kijken samen wat het thema voor de coaching is, waar je aan wilt werken, het advies dat je zoekt, de weg die je wilt gaan. Waarom het niet gaat zoals je wilt. We onderzoeken samen waar je belemmeringen en je kansen liggen, je eigenschappen en je valkuilen. Wat je zou kunnen en willen veranderen, als dat al nodig blijkt.


Mijn werk is het om je te helpen en te begeleiden met een op maat gesneden persoonlijke aanpak.
Het kan zijn dat je (nog) iets anders zoekt of nodig hebt dan coachen alleen. Binnen mijn netwerk kan ik je wellicht verder helpen.


Coachtraject


Pak de telefoon, stuur een email en maak een vrijblijvende afspraak. Als je na de intake besluit met mij in zee te gaan, dan duurt een coaching traject gemiddeld zes gesprekken van gemiddeld anderhalf uur, afhankelijk van de vraag, de probleemstelling en de situatie. Frequentie in overleg.  Doorgaans met een tussenperiode van drie weken. Vaak ben je met het eerste gesprek al in de goede richting.  De gesprekken kunnen plaatsvinden op de locatie van de cliënt of in het kantoor van IBCoaching in de Molenstraat in Den Haag. Opdrachten kunnen worden gegeven via de organisatie, de leidinggevenden, of op persoonlijke titel. Het zakelijk tarief is € 155,- per uur, exclusief  BTW.  IBC hanteert ook particuliere tarieven. Voor een coachtraject start, wordt een offerte gemaakt.

 

Personal coaching - Coaching on the job - Oriëntatie op loopbaanontwikkeling - Ondersteuning bij (dreigend) ontslag -Re-integratietrajecten - Teambuilding - Begeleiden van intervisiegroepen- Procesbegeleiding - Management development trajecten - Timemanagement - Presentatietechnieken - Omgaan met werkdruk - Personal coaching - Coaching on the job - Oriëntatie op loopbaanontwikkeling - Ondersteuning bij (dreigend) ontslag -Re-integratietrajecten - Teambuilding - Begeleiden van intervisiegroepen- Procesbegeleiding - Management development trajecten � Timemanagement � Presentatietechnieken - Omgaan met werkdruk