Ineke Bresser Coaching Ineke Bresser Coaching

Voor Wie

 

Je ervaart een te hoge werkdruk, je hebt het gevoel de regie over je werk te verliezen, je voorziet problemen en wilt ze voor zijn. Je bent er een tijd uit geweest om welke reden dan ook, en bent aan het terugkomen op je werk. Je hebt problemen met een collega, er dreigt een conflict.  Je leidinggevende is van mening dat je een aantal vaardigheden te leren hebt. Je hebt al een tijd een gevoel dat je iets anders zou willen, maar je weet nog niet wat. Je weet wat je wilt maar je komt er almaar niet aan toe. Je bent je zelfvertrouwen een beetje kwijt, er verandert iets maar je weet niet precies wat. Je zit in een re-integratietraject. Je zoekt naar de juiste balans tussen werk en privé.

 


Er zijn nog meer redenen om naar een coach te gaan. Je wilt je verder professionaliseren. Je wilt iets leren zoals managementvaardigheden, een afdeling of team goed kunnen leiden, mensen stimuleren, een goede coach zijn, aan overtuigingskracht winnen. Je wilt iets leren op het gebied van communiceren zoals een vergadering leiden, een presentatie houden, een ingewikkeld gesprek voeren. Je kunt bij mij terecht op elk functieniveau en op welk werkgerelateerd onderwerp dan ook. Ook voor groepsbegeleiding, training en advies.

Personal coaching - Coaching on the job - Oriëntatie op loopbaanontwikkeling - Ondersteuning bij (dreigend) ontslag -Re-integratietrajecten - Teambuilding - Begeleiden van intervisiegroepen- Procesbegeleiding - Management development trajecten - Timemanagement - Presentatietechnieken - Omgaan met werkdruk - Personal coaching - Coaching on the job - Oriëntatie op loopbaanontwikkeling - Ondersteuning bij (dreigend) ontslag -Re-integratietrajecten - Teambuilding - Begeleiden van intervisiegroepen- Procesbegeleiding - Management development trajecten � Timemanagement � Presentatietechnieken - Omgaan met werkdruk